Het onderzoek werd gedaan door mijn vader. Hiervoor bezocht hij alle archieven in Nederland. Schreef het over en typte het uit voor mijn moeder, broer Piet en de zussen Hanneke, Mary en Riek. Zijn onderzoek ging zover dat hij ook van de schoonfamilie alles op schrift stelde. In 1994 heb ik met hem het alles in HazaData 21 verwerkt en op internet gezet. Een eigen website en bij Genealogie Online. Zo vertelde hij dat iedereen voor 18-11-1811 Trouwinschrijving bij de gemeente of kerk waar hij/zij woonde verrichtte. Dat na 18-11-1811 dat werd gedaan bij de burgerlijke staand van de gemeente van zijn/haar keuze. Volgens hem vond bij het kerkelijk huwelijk ook een Trouwinschrijving plaats. Wie ben ik omdat te betwijfelen.


Gevonden (2010) tijdens het opruimen van mijn vaders genealogie onderzoek. Boek (*) met parenteel, Doen Beijensz. waar hij de gegevens van over had genomen. Vandaar geen bron vermeldingen bij deze familie. Later heb ik gebruik gemaakt van http://gallusmagnus.nl/index.php/Beijen_Doens,_Familie#Doen_Beijensz._de_Jonge_.281460.29  om zijn werk te controleren.

(*) Vermoedelijk heeft hij dit uit: J.J. Vervloet, De parenteel van Doen Beijensz, incl. aanvullingen en correcties, Ons Voorgeslacht 1989/2001.

Parenteel Wouter Boot

http://www.verenigdebooten.nl/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=818%3Apartenteel-wouter-boot-zh&catid=6&Itemid=42&lang=